Kutsu: PALKOn avoin seminaari 12.11.2015

Julkaisuajankohta 12.10.2015 14.18
Tiedote

Kansallisia ja eurooppalaisia näkökulmia terveydenhuollon palveluvalikoimaan.

Palveluvalikoimaneuvosto järjestää avoimen seminaarin 12.11.2015 otsikolla "Kansallisia ja eurooppalaisia näkökulmia terveydenhuollon palveluvalikoimaan - National and European outlooks on the range and access to public health services”. Seminaari pidetään kokouskeskus Paasitornissa.

Seminaarin tavoitteena on kuvata Suomen terveydenhuollon palveluvalikoiman määrittelyn nykytila, periaatteet, rajaukset ja rajapinnat muuhun kansalliseen ohjaukseen, esittää esimerkkejä PALKOn käsittelyssä olevista asioista sekä keskustella palveluvalikoiman määrittelyä vastaavasta toiminnasta muualla Euroopassa ja kuulla osallistujien näkemyksiä ja kysymyksiä seminaarin aiheesta.

Seminaari aamupäivän kielenä on suomi ja iltapäivän englanti. Seminaari ja tarjoilut ovat osallistujille maksuttomia.

Seminaariin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet, kuten potilaat, terveyspalvelujen käyttäjät, järjestäjät ja tuottajat, terveydenhuollon päätöksentekijät ja ammattilaiset sekä terveystieteen toimittajat.

Tilaisuutta voi myös seurata livenä, tiedot lähetyksen seuraamiseen sekä myöhemmin taltiointi tilaisuudesta löytyvät palveluvalikoimaneuvoston verkkosivuilta: www.palveluvalikoima.fi

Ajankohtaista