Harjoittelijaksi Palkoon

Julkaisuajankohta 3.2.2022 7.48
Tiedote

Oletko kiinnostunut terveydenhuollon vaikuttavuudesta ja menetelmien arvioinnista? Terveydenhuollon palveluvalikoimaneuvosto Palkossa on haettavana harjoittelupaikka huhti-kesäkuuksi. Tehtävä soveltuu erityisen hyvin terveystieteiden opiskelijalle, jolla on terveydenhuollon koulutus.

Harjoittelijana pääset osallistumaan Palkon suositusten valmisteluun yhdessä vastuusihteerien kanssa. Tehtäviin voi kuulua muun muassa tietojen hakua, nykytilan kartoitusta terveydenhuollolle tehtävillä kyselyillä ja tekstin tuottamista. Palko on aloittamassa suositusvalmisteluja lisääntymislääketieteen ja psykiatrisen kuntoutuksen aloilta, joten esimerkiksi aiempi kätilön tai psykiatrisen sairaanhoitajan koulutus on eduksi tehtävässä. Harjoittelijana osallistut myös muuhun Palkon sihteeristön ja STM:n ohjausyksikön toimintaan.

Lisätietoja tehtävästä löydät valtiolle.fi –sivuilta. Hakuaika päättyy 28.2.2022 ja harjoitteluajaksi on suunniteltu huhti-kesäkuuta.

Palko toimii sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä ja sen pääasiallisena tehtävänä on antaa suosituksia terveydenhuollon menetelmien kuulumisesta julkisesti rahoitettuun terveydenhuoltoon. Lisätietoja terveydenhuollon palveluvalikoimasta voit lukea Palkon kotisivuilta www.palveluvalikoima.fi .