Hyppää sisältöön

STM valmistelee kilpailutusta palveluvalikoimaneuvoston tarvitsemien systemaattisten kirjallisuuskatsausten hankinnan puitesopimuksesta

23.12.2019 10.14
Tiedote

Puitesopimusjärjestelyn avulla sujuvoitetaan palveluvalikoimaneuvoston kirjallisuuskatsausten hankintaprosessia

Terveydenhuollon palveluvalikoimaneuvosto antaa suosituksia terveyden- ja sairaanhoidon toimenpiteiden, tutkimusten sekä hoito- ja kuntoutusmenetelmien kuulumisesta palveluvalikoimaan tai rajaamisesta pois palveluvalikoimasta. Suosituksia antaessaan neuvoston tulee ottaa huomioon mm. eri alojen tutkimustieto ja muu näyttö. Neuvosto kokoaa tutkimusnäyttöön perustuvaa tietoa mm. teettämällä valmisteltavista aiheista systemaattisen kirjallisuuskatsauksen. Alkuvuodesta 2020 järjestettävän puitesopimuskilpailutuksen tavoitteena on tehostaa palveluvalikoimaneuvoston kirjallisuuskatsaushankintoja.

Kilpailutuksen valmistelu aloitetaan teknisellä vuoropuhelulla, jolloin kaikilla hankinnasta alustavasti kiinnostuneilla toimijoilla on mahdollisuus käydä hankintayksikön kanssa hankintaa koskevaa vuoropuhelua hankinnan kohteesta ja sen määrittämisestä. Sitä varten hankinnasta kiinnostuneita toimijoita tulee ilmoittaa kiinnostuksensa osallistua tekniseen vuoropuheluun 13.1.2020 klo 12:00 mennessä.

Puitesopimuksen esi-ilmoitukseen pääset tutustumaan täällä:

Ennakkotietoilmoitus (PDF)

Linkki Hilmaan: https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-025546

PALKO toimii sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä ja sen tehtävänä on antaa suosituksia terveydenhuollon menetelmien kuulumisesta julkisesti rahoitettuun terveydenhuoltoon. Lisätietoja terveydenhuollon palveluvalikoimasta voit lukea PALKOn kotisivuilta www.palveluvalikoima.fi.